Skip to main content

bijdragen aan een mooie leefomgeving waarin mensen zich prettig voelen

ik verbind mensen en benut hun kwaliteiten

Als vastgoedprofessional wil ik graag bijdragen aan een mooie leefomgeving waarin mensen zich prettig voelen. Ik doe dit door het tot stand brengen van projecten in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Om daartoe te komen verbind ik mensen en benut hun kwaliteiten. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je samen verder komt en een beter eindresultaat bereikt. Mijn kernwaarden helpen mij hierbij: ik ben energiek, gedreven, deskundig en open.

Na ruim twintig jaar ervaring in verschillende rollen bij semipublieke en private vastgoedorganisaties, werk ik nu als zelfstandig vastgoedprofessional. Ook omdat ik mijn promotieonderzoek naar investeringsbeslissingen in stedelijke vernieuwing afrondde. Ik maakte hierbij gebruik van gamesimulaties om inzicht te geven in de verschillende belangen, doelen en mogelijkheden om samen te werken. Als zelfstandige kan ik mijn kennis en ervaring inzetten voor verschillende opdrachtgevers en, mijn aandacht richten op projecten en de te bereiken resultaten. Dit zorgt er ook voor dat ik met een frisse blik blijf kijken.

Aanbevelingen

  • Dirk Jan van der Zeep, Voorzitter Raad van Bestuur bij Portaal

    “Ik heb Nicole leren kennen als zeer toegewijde, deskundige en analytische collega. Los van al deze professionele kwalificaties, is het ook nog eens een warme en fijne persoon. Ze heeft zich 11 jaar ingezet voor Stichting Portaal. Eerst als ontwikkelaar en later als Senior Manager. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar nieuwe collega’s met bovenstaande kwalificaties.”

  • Jet Bicker Caarten, Manager Volkshuisvesting bij Portaal

    Nicole was mijn collega bij Assetmanagement en collega manager bij Portaal Leiden. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken, gecommitteerde collega. (Ook) onder grote druk blijft ze rust en overzicht uitstralen, toegankelijk en vriendelijk. Ze weet van de hoed en de rand als het gaat om vastgoed vraagstukken en projecten, neemt met halve waarheden geen genoegen, is nieuwsgierig en altijd bereid om nog een stap extra te zetten. Een gemis voor Portaal, een aanwinst voor werkgevers/opdrachtgevers die complexe (vastgoed-)vraagstukken een stap verder willen brengen.”

  • Peter Meeuwis, Senior Assetmanager bij Portaal

    “Ik heb Nicole leren kennen als een prettige en betrokken collega. Uitblinker waar het gaat om bouwprojecten: bij transformatie, nieuwbouw en renovatie aansprekende resultaten behaald, waar we bij Portaal nu veel plezier aan beleven!”